Den digitala bokcirkeln

Den digitala bokcirkeln är en bokcirkel på Facebook. Varje månad diskuteras en ungdomsbok. Medlemmarna i gruppen röstar fram vilken bok som ska läsas och jag tar fram diskussionsfrågor. Ibland själv, ibland tillsammans med andra. 

Anledningen till att jag startade gruppen var att jag kände mig ensam i min läsning av barn- och ungdomsböcker. Jag behövde någon att få diskutera min läsning med. Jag insåg snart att det fanns andra i Sverige och Finland som också hade ett behov av att få samtala om sin läsning. Jag startade Den digitala bokcirkeln. 

Är du intresserad av att veta mer? Eller vill du kanske vara med i våra samtal?  I så fall ska du inte tveka att gå med i gruppen. Här kommer direktlänk:

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. För några dagar sedan kom min man tillbaka hem arg och ledsen, jag frågade honom vad som är grejen och han vägrade att öppna sig för mig. Jag tittar in i hans telefon medan han badade och jag fick reda på att han har gjort slut med den andra kvinnan (sidobruden) han dejtade, jag är glad att kunna låta er alla veta att kärleksförtrollningen fungerar eftersom det bara fungerar för min Bra. Jag släppte en kärleksförtrollning i luften för tre dagar sedan för att jag vill rädda mitt äktenskap från skilsmässa.
  Riktig trollformel Dr.Oduduwa få gratis onlinekonsultation nu, för att få tillbaka ex-kärleken och även skilja din kärlekspartner från yttre angelägenheter.
  Jag är glad idag att mitt kärleksäktenskap är fixat och det finns inget mer tvivel och misstro, jag älskar mitt hem och jag gjorde allt mänskligt möjligt för att hålla ihop mitt hem.
  om du har problem i din kärleksrelation eller äktenskapshem idag, kan jag med glädje berätta att det finns en lösning på alla problem. bara kommunicera med Dr.Oduduwa love spellcaster via hans personliga kontakt;
  WhatsApp; https://wa.link/q5f107

  SvaraRadera