måndag 1 januari 2018

2018 startar med en utmaning!

Välkommen till 2018! Visst känns det bra så här på årets första dag.  Jag inleder året med att kasta mig in i en utmaning och det är en utmaning som jag och min kollega Katarina Lycken Rüter kör en repris på. Förra året startade vi #bou2017, alltså Barn- och ungdomsboksutmaningen 2017. I år drar vi igång #bou18, Barn- och ungdomsboksutmaningen 2018. Utmaningen finns på Facebook, https://www.facebook.com/groups/1706739312971359/. Du får gärna gå med.

Utmaningen består av att man under årets 12 månader läser en bok som passar in i månadens tema.  Redan nu kan man börja planera årets läsning, då vi lagt ut information om de olika månadernas tema. Kolla in dem nedan. Sedan brukar Katarina eller jag i samband med en ny månad lägga ut information om månadens tema och då gör vi också en kort sammanfattning av föregående månads läsning. Det blir som en liten påminnelse för oss alla att vi byter tema.



Idag är jag igång med min läsning och det blir en bok som jag länge haft liggande här hemma. Den heter Balthasar Bruns detektivbyrå: Mysteriet med den förvunna katten och författare är I.V. Steinman (Modernista förlag). Hög igenkänning redan på första sidan. Tror detta blir en härlig läsupplevelse. 


Välkommen att hänga med mig och övriga läsare i #bou18!


3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera